Bij Rick Cars doen we niet alleen de verkoop van auto’s. We helpen je ook bij de aanschaf van je volgende bedrijfswagen occasion en verzorgen de camperinbouw in je kampeerbus. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle soorten onderhoud (groot en klein), reparaties en voor de APK van je auto. Je vindt ons in Den Bosch, waar we goed bereikbaar zijn aan de Docterskampstraat 1B.

Door onze vakkennis en technische kennis kunnen we je echt goed en eerlijk adviseren. Bij de aankoop van een auto, over benodigd onderhoud aan je auto, maar ook als je een auto wilt aanschaffen die ergens anders te koop staat. Wij geven je onafhankelijk en deskundig advies.

Wij zijn gespecialiseerd in de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je met jouw auto van een ander merk niet bij ons terecht kunt voor onderhoud. We helpen je graag, ongeacht de auto, bedrijfswagen of camper die je hebt. Maak snel een afspraak met onze werkplaats als jouw auto toe is aan onderhoud, APK of een reparatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel en met een goede auto naar huis gaan. Daarom nemen we echt de tijd voor je. Maak een proefrit en laat je overtuigen door de auto zelf. Wij zorgen voor de koffie of thee en een goed en onafhankelijk advies. Bekijk ons aanbod occasions om te zien welke auto het beste bij u past, dan zien we u snel in Den Bosch!

BEKIJK ONS AANBOD

WAAROM RICK CARS?

Waarom je voor ons moet kiezen, in het kort:

  • Zekerheid over de kwaliteit
  • Een scherp bedongen prijs
  • Goed, onafhankelijk en niet merkgebonden advies
  • Onafhankelijke en deskundige aankoopbegeleiding

Wat misschien nog meer zegt dan dat wij dit zelf zeggen, zijn de meningen van onze klanten. Deze laten we dan ook graag aan het woord. Lees alle klantenreacties op de pagina klantreacties.

LEES KLANTREACTIES
onderhoud

Bekend van TV!

Rick Cars is geïnterviewd door SBS6 – Holland van Boven.
Neem een kijkje in ons pand en hoor meer van Rick zelf over de visie en toekomst van Rick Cars. Benieuwd? Bekijk de video hier naast!

Copyright © Wingens Webdesign
WhatsApp ons