Heb je ergens anders jouw droomauto zien staan? Ook dan kunnen wij je helpen. Wij geven je graag een deskundig en onafhankelijk aankoopadvies over de door jou gewilde auto. Staat deze auto in het buitenland staat en moet deze geïmporteerd worden? Dan kunnen we het hele importproces uit handen nemen.

Bij Rick Cars zijn we voornamelijk gespecialiseerd in de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Daar kunnen we je alles over vertellen en je dus ook als de beste van onafhankelijk advies voorzien. We helpen je graag met het beantwoorden van alle vragen of onduidelijkheden die je hebt, of met het wegnemen van twijfels over de auto. Zet ons in voor een technische aankoopkeuring, prijsonderhandeling of begeleiding van het aankoopproces.

Met een technische aankoopkeuring kunnen we jouw eventuele twijfels wegnemen over je aankoop. Zo weet je zeker dat je een goede beslissing maakt. We lopen de auto technisch helemaal na voor een compleet beeld, zodat je weet waar je aan toe bent. Heb je hulp nodig verder in het proces, bij de prijsonderhandeling? Ook daar kunnen we je in ondersteunen. Wij kunnen je vertellen wat een goede prijs is voor de auto, zodat je niet onnodig veel betaalt.

Heb je liever dat we het hele aankoopproces voor je regelen? Dat doen we! Jij kunt afwachten en wij zorgen ervoor dat jij jouw droomauto krijgt.

In veel gevallen kan je ook gebruik maken van onze reguliere garanties. We denken hierin graag met je mee! Maak een afspraak of neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is jouw droomauto en waar heb je die zien staan? Laat het weten en schakel ons in voor de bemiddeling en advies voor de aankoop van de auto.

Copyright © Wingens Webdesign
WhatsApp ons