Je kunt bij ons terecht voor het onderhoud aan je auto of voor eventuele reparaties. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen, maar ook met andere merken ben je bij ons aan het juiste adres.

Of het nou gaat om een grote of kleine onderhoudsbeurt of heb je behoefte aan een check-up van jouw auto, maak snel een afspraak. Als je regelmatig onderhoud laat doen aan je auto, zorg je ervoor dat deze betrouwbaar blijft. Bovendien is een goed onderhouden auto meer waard als je deze ooit weer wilt inruilen.

Onze monteurs hebben veel ervaring met Audi, Seat, Skoda en Volkwagen onderhoud, maar werken ook graag aan jouw auto als deze van een ander merk is. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

We bespreken de prijs altijd vooraf en als bijzonderheden zich voordoen bellen we voor overleg. We houden namelijk van transparante en eerlijke afspraken, zowel vooraf als tijdens onderhoud en reparatie.

APK

Ook de APK van uw auto kan je door ons laten uitvoeren. De Algemene Periodieke Keuring is verplicht voor alle auto’s binnen Europa. Deze keuring toont aan dat een auto voldoet aan de eisen van verkeersveiligheid en het milieu.  Maak op tijd een afspraak en voorkom dat jouw auto de weg niet meer op mag. Dit kan namelijk behoorlijke boetes opleveren. Neem contact met ons op om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

De APK is een controle en geen onderhoudsbeurt, maar je kunt er wel voor kiezen om dit te combineren. Maak een afspraak met onze werkplaats en vraag ons naar de mogelijkheden.

COSMETISCH SCHADEHERSTEL

Naast het onderhoud van je auto, kunnen we ook helpen met cosmetisch schadeherstel. Heb je een sterretje in de voorruit? Of is de lak van de auto beschadigd door een paaltje dat je over het hoofd hebt gezien? Dit zijn schades die veel voorkomen. Wij kunnen dit verhelpen door middel van compleet schadeherstel of met onze smartrepair methode.

Samen met jou kijken we of we de schade kunnen verhalen op je verzekering. Bovendien kan je bij ons de cosmetische ingreep combineren met een onderhoudsbeurt of bijvoorbeeld met de APK. Zo ben je in een keer klaar.

onderhoud
onderhoud
onderhoud banden
Copyright © Wingens Webdesign
WhatsApp ons