Bekijk hieronder enkele klantreacties van RICK CARS, veel tevreden klanten gingen u voor.

Mark: “2 weken geleden via Autoscout terechtgekomen bij Rick Cars. De merk-dealers konden mij geen leuke auto aanbieden welke binnen mijn budget lag.
Gisterenavond  de prachtige Ford Fiesta 125pk Titanium uit 2016 opgehaald bij Rick Cars. Zijn manier van zaken doen is zeer verfrissend en helder. Geen moeilijk gedoe of loze praatjes. Rick doet er alles aan om de klant tevreden te stellen.
Ik raad Rick Cars iedereen aan. Je krijgt waar voor je geld. Bedankt voor je goede service, de snelle afhandeling en het meedenken!!”


Lam: “Wij hebben een fraaie en goed verzorgde Volvo bij Rick Cars aangeschaft en wij zijn er heel tevreden mee! Klantgerichtheid van Rick is geweldig, en je kan erop vertrouwen dat Rick aanvullende zaken zoals enige aanpassingen of “restyling” heel goed kan regelen!”


Mariët: “Voorheen gingen wij altijd naar officiële merkdealers maar nu een bijzonder goede ervaring opgedaan bij Rick Cars. Altijd snelle reactie op mail gehad. De koop was snel geregeld zonder overbodige poespas of verkooppraatjes. Mooie Volkswagen UP! gekocht!”


Edwin & Chantalle van Wijnen: Wij zijn heel erg tevreden met de aankoop van onze Ford Fiesta. Goede service en erg klantvriendelijk! Bedankt Rick.”


Tenyo en Isabel: “We zijn heel blij met de touran die we onlangs hebben aangeschaft bij Rick. Ik heb de afhandeling van de koop als erg prettig ervaren, no nonsense en betrouwbaar. Rick handelt snel en neemt de tijd voor je, een echte aanrader!!!”


Steffi van Schaijk: “De service is super, er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt en alles is hartstikke fijn verlopen. Ik ben er heel positief over en raad andere mensen dit autobedrijf zeker aan! Bedankt!”


J. van den Hout: “Na een stevige hagelbui op mijn “oude” auto moest ik op zoek naar een ander stalen ros. Rick heeft mij in alle openheid mee laten zoeken naar een geschikte auto die we uiteindelijk in België gevonden hebben. Deze is opgehaald, ingevoerd en daarna keurig in orde gemaakt door Rick en zijn team. Ook  met de afwikkeling van de overdracht van de oude auto is Rick druk doende geweest om zowel de prijs omhoog te krijgen als de tijd om nog mee te mogen rijden te rekken totdat de nieuwe er was. Rick top gedaan Rijd nu met veel plezier rond in mijn Volvo.

Kortom Top meedenken –  Top service – en voor een eerlijke concurrerende prijs.”


Hans en Tini: “Wij hebben een prachtige Volvo v 40 gekocht bij Rick Cars. Wat ons opviel was de persoonlijke benadering van Rick, geen gladde auto verkoper maar iemand die met je meedenkt. Met de proefrit zei hij” neem de tijd , pak een stuk snelweg zodat je weet over wat voor een auto je praat”, heel fijn als je niet gepusht wordt. Afhandeling was ook perfect , Rick komt al zijn afspraken na. We hebben een heel goed gevoel er bij over gehouden en hopen lang plezier van onze Volvo te hebben.

Bedankt Rick voor alles.”


Deel ook uw ervaring met Rick Cars

Copyright © Wingens Webdesign