Ben je op zoek naar een betaalbare bedrijfsauto in de regio Den Bosch? Wij hebben de beste bedrijfswagen occasions van topkwaliteit. Uiteraard bieden we die aan tegen eerlijke prijzen.

Bedrijfswagens zijn er in alle soorten en maten. Van compacte tweedehands bestelauto’s tot gebruikte bussen voor groter vervoer. Ons aanbod bedrijfswagens wisselt regelmatig, maar een aantal dingen weet je zeker als je een bedrijfswagen bij ons koopt. Wij hebben alleen bedrijfswagens in ons aanbod die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat je betrouwbaar vervoer aanschaft voor jouw bedrijf. Bovendien krijg je ook bij de aanschaf van een bedrijfswagen de uitgebreide service die je bij ons kunt verwachten.

Uiteraard kun je ook voor het onderhoud van jouw bedrijfswagen bij ons terecht. Daarmee weet je zeker dat jouw betrouwbare bedrijfswagen ook betrouwbaar blijft. Heeft je bedrijfswagen onverhoopt schade opgelopen? Maak dan een afspraak en wij helpen je snel weer op weg.

Neem een kijkje in onze occasions voorraad of uw volgende bedrijfsauto ertussen staat. Heeft u er een gevonden? Of misschien zelfs meerdere? Maak dan snel een afspraak bij ons in Den Bosch en kom een proefrit maken.

MAAK EEN AFSPRAAK

WAAROM RICK CARS VOOR JE BEDRIJFSWAGEN?

  • Bij ons heb je zekerheid over de kwaliteit van je bedrijfswagen
  • Wij geven je goed, onafhankelijk advies
  • Je krijgt een scherp bedongen prijs voor de bedrijfswagen en het onderhoud
  • Wij voorzien je van deskundige aankoopbegeleiding

BIJ RICK CARS BEN JE AAN HET JUISTE ADRES VOOR TOPKWALITEIT BEDRIJFSWAGEN OCCASIONS

Copyright © Wingens Webdesign
WhatsApp ons