Rick Cars bouwt buscampers met Reimo modulaire camperinrichtingen. We geven u een professioneel advies en houden rekening met uw budget. Heeft u specifieke wensen? Wilt u bijvoorbeeld een hefdak? Of een extra slaapplaats? Wij bouwen uw camper op maat met topkwaliteit materialen van Reimo, dé specialist op gebied van camperbouw.

Van basic tot alle opties, Rick Cars bouwt een buscamper die bij u past. Bovendien is kwaliteit gegarandeerd met de topmaterialen van Reimo.

Reimo heeft reeds 30 jaar ervaring op het gebied van kampeerbus- en camperontwikkeling, alsmede uitrusting en technologie voor motorhomes. Dit maakt ze dé specialist op het gebied van camperbouw.

MEER INFORMATIE OVER CAMPERINBOUW, ACCESSOIRES OF ONDERHOUD BIJ RICK CARS?

IMPRESSIE

De zit- en slaapbanken van Reimo hebben een lange reputatie bij kampeerders. De speciaal ontwikkelde banksystemen zijn altijd TÜV-getest (onze Variotech-bank bijvoorbeeld sinds 1990) en voldoen daarmee aan de hoogste beveiligingsvereisten. Uitgerust met geïntegreerde driepuntsgordels, intrekbare neksteunen en een zeer gebruiksvriendelijk inklapmechanisme vormen ze het hart van elke comfortabele kampeerbus.

Of het nu gaat om een ​​slaapdak, een hefdak of een hoog dak – Reimo biedt kwalitatief hoogwaardige daken in GRP-constructie voor een breed scala aan huidige en oudere voertuigtypes. En natuurlijk zijn in dit veiligheidsrelevante gebied vele Reimo-daken onderworpen aan een typetest, wat de registratie van de TÜV veel eenvoudiger maakt. U krijgt ook gecertificeerde beveiliging!

WAAROM RICK CARS?

  • Zekerheid over de kwaliteit van de camper
  • Een goed, onafhankelijk en niet merkgebonden advies
  • Een scherp bedongen prijs
  • Onafhankelijke en deskundige aankoopbegeleiding
Copyright © Wingens Webdesign
WhatsApp ons