Camperinbouw op maat

Wij bouwen buscampers waarin we modulaire camperinrichtingen van Reimo gebruiken. De exacte inrichting kan helemaal hoe jij de camper het liefst ziet. Wij zijn er om je te voorzien van professioneel advies, waarbij we rekening houden met het budget dat je voor de buscamper hebt gereserveerd.

Heb je specifieke wensen? Laat het ons vooral weten! Zo kunnen we bijvoorbeeld een hefdak in jouw camper bouwen, of we realiseren een extra slaapplaats. Jij weet zelf het beste wat je nodig hebt in jouw camper. Twijfel je over de beste keuze? Dan zijn wij er om je te adviseren over de verschillende opties.

Wij bouwen jouw camper dus voor je op maat. Daarbij gebruiken we de materialen van Reimo. Dat is dé specialist op het gebied van camperbouw en zij leveren topkwaliteit materialen. Daar maken we natuurlijk graag gebruik van bij de bouw van jouw nieuwe buscamper.

Reimo camperinbouw

camperinbouw hefdak
camperinbouw bus
camperinbouw achterkant

MEER INFORMATIE OVER CAMPERINBOUW, ACCESSOIRES OF ONDERHOUD BIJ RICK CARS?

ZIT- EN SLAAPBANK

Zit- en slaapbanken zijn al jaren populair onder kampeerders in een camperbus. Wij kunnen deze voor je inbouwen. Daarbij maken we gebruik van banken die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De banken zijn uitgerust met geïntegreerde driepuntsgordels en intrekbare neksteunen. Met het gebruiksvriendelijke inklapmechanisme verandert de bank gemakkelijk in een bed. Onmisbaar bij een optimale camperinbouw.

WAAROM RICK CARS VOOR DE INBOUW VAN UW KAMPEERBUS?

  • Zekerheid over de kwaliteit van je camperinbouw en de gebruikte materialen
  • Goed, onafhankelijk advies
  • Een scherp bedongen prijs voor de onderdelen en de inbouw zelf
  • Onafhankelijke en deskundige aankoopbegeleiding

Wil je meer informatie over camperinbouw, accessoires of over het onderhoud van uw camper? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

NEEM CONTACT OP
Copyright © Wingens Webdesign
WhatsApp ons