Bij de aanschaf van een occasion gaat het niet uitsluitend om de auto, ook belangrijk zijn service en garantie. Aangezien dat iedereen een andere afweging maakt tussen service, garantie en prijs, staan alle occasions te koop tegen eerlijke prijzen.

Om service en garantie voor iedereen optimaal op elkaar af te stemmen, hebben wij onderstaand garantiepakket samengesteld.

AFLEVERPAKKET

  • Verlenging van de resterende fabrieksgarantie tot 6 maanden
  • APK minimaal 10 maanden geldig
  • Aflevercontrole van de gehele auto
  • Vervanging van versleten slijtagedelen
  • Tenaamstelling van de auto
  • Volle tank

MEER INFORMATIE OVER ONZE AFLEVERPAKKETTEN?

Autotrust is sinds 2005 de specialist op het gebied van garantieverzekeringen, speciaal voor particulieren. Autotrust is hierin de marktleider in Nederland. Autotrust bemiddelt exclusief in de verkoop van Autotrust Garanties, een product dat wordt verzekerd door Unigarant Verzekeringsmaatschappij (UVM) uit Hoogeveen. Autotrust wordt gereguleerd en gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (Vergunningnummer AFM 12019198). Het product “Autotrust Garantie” wordt ondersteund door de ANWB, Unigarant – een volle dochter van de ANWB – en DEKRA.

autotrust

Wij zijn partner van Autotrust en leveren de “standaard” Autotrust-Garantie in de garantie pakketten. Één van de voordelen van Autotrust garantie is dat de auto waar dan ook in Nederland bij elke garagehouder kan worden aangeboden voor garantie afwikkeling, één telefoontje met Autotrust en zij regelen de rest. Dit is zeer praktisch en prettig indien u bijvoorbeeld 100 km van huis uw nieuwe auto heeft gekocht! Tegen meerprijs is het mogelijk om een voor u passend aflever pakket te leveren met garantie. Zie meerprijs afleverings pakketten met garantie onder het kopje service-garantie.

Copyright © Wingens Webdesign
WhatsApp ons